Khamis, Mac 26

::Yuna::




Yunalis Zurai atau Yuna yang kini popular dengan lagu ciptaan dan nyanyiannya, Dan Sebenarnya.. aku memang jadi gile suka sangat dan minat sangat dengar lagu Yuna nih..alunan suara pun best...sedap sehingga menjilat jari memukau hati aku...

Oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh–

10 ulasan:

me who own this blog berkata...

i like her so much....dan sebenarnya!!/....lalallala

Qaseh berkata...

heheh...i like her tooooo...so cute..dan so comel...

PutRi berkata...

suka jgk dgr lagu ni..her voice lain dr yg lain...so unic...;p

farah amoi berkata...

cumel nama ur dhias..unik

saya pon suka lagu yuna nih
siap buh kat blog lagi..jd background music

mm...awak tinggala msg kat f-ara-h.blogspot.com kan..?
skang dah tukar ke..... mrsfarah.blogspot.com

jom ler singgah lagi

nanti kita exchange link yeaa...

naz ilyn berkata...

salam...
kak lyn mula minat bila tengok yuna menyanyi kat MHI... best betul

ha_si_na berkata...

heheh...b4 ni mmg x kenal pung...after baca blog ko..trus bukak u tube...mmg cute...lagu ni pun not bad

~ujicham~ berkata...

ooh rupanya dia pakai tudung...
lirik lagu ni memang indah.. ada harapan jd juara AJL.

shiemz berkata...

shiem dah minat giler ngan lagu nieh... ngah cari ringtones utk hp..wekekek

Qaseh berkata...

ujicham--ha'ah dia pakai tudung..dulu rasa2 dia memang fames dikalangan bdk2 indi..dia juga student usm..kalau x silap laa..pandai bermain piano dan instrumen lain..

Para Jamaludin berkata...

huhu..aku dah lama minat budak yuna neh..byk lg lagu dia yang best..

deeper conversation
rocket
after midnight
backpacking around europe

dan len2..btw,aku blog walking je ni

lalala~

senang2 pekena kopi sechewen kat blog aku. =)