Rabu, Januari 14

Aksi "spiderman"


* jangan tiru aksi ni, dangerous ..

Aksi berbahaya ini telah dirakamkan di rumah atuk mak last weekend.. ini lah gaya2 spiderwomen yang bakal megegarkan tanahair..hehehe.. for your info, this is kak long qaseh new game.. she was boring with her 'teddy bear', 'masak-masak' etc.. she looks like 'lelaki'..suka sangat panjat memanjat, lagi2 ler kalau balik umah tok mak..kalau x di marah, sampai ke atas pun boleh.. this cute gals, memang brave..but, her mum yg scared.. takut jatuh plak..


video

Rakaman ini pula telah dilakukan malam tadi..sambil aku tunggu untuk memasak nasi ayam..aku layan kejap tgk tv SPA Q..then tiba2 aku terdengar kak long qaseh menyanyikan lagu buai laju2 untuk adik wawa..siap ada ayunan buai lagi..act, kak long qaseh nih, dah kemaruk dengan buai..pantang nampak buai kat taman atau kat mane2 aje...sure dia dok nyanyi..kdg2, time nak hantar dia pegi scoll, siap nyanyi gumbira lagi..

*kadang2 ketawa tgk telatah anak2...