Rabu, Ogos 26

::menanti kepulangan::

Tahun nih, kami semua akan menerima kepulangan my cousin Fazilah aka Gee yang sedang melanjutkan pelajaran PHD di University of Western Australia. Kitorg kat sini semua bangga dengan kejayaan Gee. Hopefully dapat habiskan PHD dalam jangka masa 1 thn lebih lagi. Harap2 cuti Raya kali ni leh jumpa eik...

Geram tengok gambar2 yang cantik dalam album gee.. bestnye kalau aku pun dapat gi sane kan...


* picture nig di grab dari Friendster Gee.. sorry gee....

::bergurau senda::

Bila aku tengok rakaman ni, seronok sangat dan suka sangat..sebab anak2 suka.. harap2 anak2 ibu sentiasa saling sokong menyokong dan saling sayang menyayangi... serta saling bantu membantu..

video

::melonjak-lonjak::

Sejak che'wawa pandai tengok Mickey Mouse kat Astro nih,dah pandai lonjak2. Mesti terikut2 kakak dia nih...

video