Rabu, Januari 14

Aksi "spiderman"


* jangan tiru aksi ni, dangerous ..

Aksi berbahaya ini telah dirakamkan di rumah atuk mak last weekend.. ini lah gaya2 spiderwomen yang bakal megegarkan tanahair..hehehe.. for your info, this is kak long qaseh new game.. she was boring with her 'teddy bear', 'masak-masak' etc.. she looks like 'lelaki'..suka sangat panjat memanjat, lagi2 ler kalau balik umah tok mak..kalau x di marah, sampai ke atas pun boleh.. this cute gals, memang brave..but, her mum yg scared.. takut jatuh plak..




Rakaman ini pula telah dilakukan malam tadi..sambil aku tunggu untuk memasak nasi ayam..aku layan kejap tgk tv SPA Q..then tiba2 aku terdengar kak long qaseh menyanyikan lagu buai laju2 untuk adik wawa..siap ada ayunan buai lagi..act, kak long qaseh nih, dah kemaruk dengan buai..pantang nampak buai kat taman atau kat mane2 aje...sure dia dok nyanyi..kdg2, time nak hantar dia pegi scoll, siap nyanyi gumbira lagi..

*kadang2 ketawa tgk telatah anak2...

7 ulasan:

babeh berkata...

ga ngerti persis artinya, tapi maksudnya ketangkep..., anak2 asyik main spiderwoman, terus direkam... pake HP baru kan? ya, dunia anak memang lucu dan menggemaskan...

ummul aqeem berkata...

oyoo.. spiderwoman!.. bebudak kan.. suka meneroka.. my aqeempon dah start tp cuma tingkat bawah jek..bt coming soon.. xtau la..hehehe

Qaseh berkata...

babeh-- ya betul beh, pakai hp baru rakam aksi kanak2..dan pasti teringat dan rindu dunia kanak2 lalu..

ummul aqeem--hehehe..kanak2 kdg2 daya pemikiran mereka lebih jauh...

AiE bAhRi berkata...

uh..ganas btul kak long tu..

Turun2!nnti jatuh susah nnti.hehehe.(ceh..ada gaya soarang ayah marah anak tak?kih3)

Qaseh berkata...

aie--hehhe..ada gaya seorg ayah..bile lagi?...

.:chEyaNtie:. berkata...

jangan nak mengade aie..perabih dulu belajo tu..hehehhe

fazemy berkata...

Macam anak buah saya lah. Klw diorg dtg sekejap je rumah nenek diorg jd tongkang pecah. Klw almaria da tombol smua nk dicabutnya. Panjat krusi meja smua tu habisla. Budak2..aktik sgt. Klw saya marah diorg cakap apa tau..

"Mak ngah singa!Mak ngah Singa!Wekkk"

Haha..Pastu saya pun akn tergelak dgn telatah diorg tu. Nakal2 diorg pun blh wat kita gelak kan.

Psss-saya link ur blog nih..gegege