Selasa, Januari 13

Hadiah Tahun Baru..


*HTC Touch Dual- Black color..

Gumbiranya dalam hati sebab lepas baca Blog kak Lyn.., aku ada berbual2 dgn En. Nazreen, mengatakan bahawa seronok kalau dapat hadiah HP baru kan..hehehe..dan tanpaku sangka last weekend aku dapat hadiah HP baru gak..hehehe.tq bebanyak suamiku..almaklumla hp yang lama tuh, dah macam nak rosak sebab selalu dibaling2 oleh kak long Qaseh..hahaha..dan ini la hadiahnya..handphone nih jenama HTC dan bile tgk2, rupa2nya en nazreen telah membeli di Singapore hp nih..tapi bile survey, dia adalah lebih kurang brand O2.. function dia quite ok..ada internet, wifi, memory, kira macam i pod juga laa...

*terima kasih bebanyak suamiku..

5 ulasan:

naz ilyn berkata...

salam...

alhamdulillah... qaseh pun dapat hp baru hi3 kak ilyn pun tumpang suka... harap-harap bertambah qaseh lar kasih pada suami tu... hargainya tau bukan senang orang lelaki nak belikan hadiah..hi3

Fara berkata...

mmg best dapat hadiah kan???

.:chEyaNtie:. berkata...

wow..baiknyer husben ko sha..betuah sungguh mak ek ehehheh

Qaseh berkata...

kak lyn..

salam kak lyn..heheh,terkejut gak tetiba dia bg..masa tuh just borak2 kosng jek..ckp dgn suami, tentang akak dpt hp baru..seronok..tup2 kite pun dpt..

Fara..

memang best dpt hadiah..lagi2 dr suami terchinta..heheh

Cheyant..

Elleh..hang pun apa kurangnye..org tuh siap dpt cincin lagik..best tuh..

*apa2 pun semoga suami2 kite semua dimurahkan rezeki..nanti leh dpt hadiah lagik... ;-)

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

wah syoknyer......
hehehhehehe...alhamdulillah rezeki awak aishah....