Rabu, Februari 18

Jusco Bukit Indah

Semalam waktu lunch, aku dengan seronoknyer telah melarikan diri dengan en suami ke Jusco Bukit Indah. Act, aku ke sane ada urusan sikit kena buat.. so, lepas lunch kat kedai ayah, en suami dengan kak long amik aku..kitorg amik jalan highway 2nd link, malas nak guna jalan dalam, sebab kami nak cepat..aku pun kena masuk keje balik, ni kira ponteng keje sekejap laa..

Sebenarnya, kitorg kalau balik kg Gelang Patah, sure lalu tepi highway dan nampak Jusco nih, cuma x berkesempatan nak singgah..so semalam dah tertunai gak hajat dihati.. boleh tahan besar gak Jusco nih, banyak parking lot..tapi kenapa x der ramai org?... mungkin aku dtg waktu org bekerja...



Lepas je selesai keje aku, kitorg pun sempat gak jenjalan dan tinjau keadaan sekeliling..sungguh impresif..dan sungguh aku teruja sebab banyak butik kanak-kanak..memang aku suka nih..



Lepas proses tinjau meninjau, supaya senang nanti nak terjah shopping..hehehe.. kak long ternampak satu area yg sungguh digemari, itu la playland kat Jusco yg pada pendapat aku best..walaupun di kenakan bayaran RM3 hanya untuk 28 minit..hahah..mahal x?...tapi kira ok ler dengan suasana dan permainan yang disediakan...tengok lah kak long.. memang gumbira dia.. takpe, lain kali kite leh main lelama eik...


*sorry x sempat bawa che'wawa, lain kali mama bawa eik...

3 ulasan:

SiS-lin berkata...

mgkin x ramai sbb x de panggung wayang dn redbox...sbb port cmtu la yg bdk2 muda ni cari....

Qaseh berkata...

ya betul tuh..besar2 gaban buat, tapi x der panggung wayang...

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

lagi satu kureng butik berjenama kot..tapi shah, kalo nk beli bj budak, gi brands outlet..lawa2 giler...huhhuhu