Rabu, Februari 18

Kasih Sayang seorang kakak

Kak Long sekarang semakin nakal, selalu je 'mengusik' che'wawa..aduhai, kadang-kadang kalau sampai tahap jeles dia memang sukar untuk aku halang ape yg dia lakukan pada che'wawa. Kadang-kadang 'puk' kepala che'wawa, tarik-tarik tangan che'wawa, 'puk' perut che'wawa dan sampai satu tahap yang sukar dibendung adalah naik atas perut macam naik kuda..hahah..i'm so scared..then konon2 nak buat tom tom bak, macam aku selalu buat kat dia..

Kak Long nih kalau nak bergurau aku tgk gaya dia sungguh ganazzz..hmm..takut aku terleka kang, ada2 jek dia wat dgn adik dia..hari tuh, tgh sibuk masak, abis satu bedak dia taburkan kat che'wawa..habis putih melepak anak aku tuh...

Aku paling suka kalau menyakat dia..cakap si tu nak amik adik dia..abis satu bangunan dengar dia nangis..takut che'wawa kena amik dgn org...sayang juga dia dgn adik dia..





*harap-harap anak-anakku jadi anak-anak yang berguna..Amin

2 ulasan:

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

comeynyer anak2 awak..huhuhu..
mesti best kan anak dah dua...huhuh..ktier tak sabar nk tggu anak besar...nk main kejar2...hahhah

Qaseh berkata...

heheh..nanti kalau diha dah pandai jalan, sure x menang tangan layan dia...