Jumaat, Februari 13

New Year 2009 Contest

Bercuti? dah lama aku dan suami tak bercuti bersama-sama. Kali terakhir kami bercuti adalah di Cherating..tapi masa tu kami baru berkahwin, diumpamakan seperti "honeymoon'. Sekarang kami dah ada 2 cahaya mata, so mesti meriah dah seronok dengan kehadiran anak-anak dalam percutian kami..

Melalui Thelilcaliph, pertandingan yang diadakan oleh blog Thelilcaliph di adalah sempena menyambut Tahun Baru 2009. Thelilcaliph merupakan sebuah online shopping yang lmenjual barangan bayi, ibu dan pelbagai. Hadiah yang ditawarkan cukup menarik perhatian aku, iaitu bercuti ke Langkawi, Redang dan Pulau Tioman. Wah..kalau nak melancong ke Phuket atau Bali kena hantar 5 penyertaan.. Pada aku, lebih seronok andai aku berpeluang bercuti ke destinasi tempatan..

*logo pertandingan

Hah..cantiknyer destinasi percutian yang ada di Malaysia nih, Jom Zoom..


Suasana tenang di Pulau Tioman


Dataran Lang yang terdapat di Pulau Langkawi


Pulau Redang yang semestinya cantik dan indah

Panorama yang indah dan nyaman di Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Redang adalah amat menakjubkan, apabila dapat bercuti, masalah dan ketegangan fikiran di tempat kerje serba sedikit dapat dikurangkan..

8 ulasan:

naz ilyn berkata...

salam...
banyak tempat2 menarik kat m'sia ni cuma kita kekadang terlepas pandang.

p/s: ingin sekali lagi ke tanah tinggi.

Fauziah berkata...

ha sya seronok klu g bercuti ni...kat langkawi best...klu g biar sewa kete sendiri baru puas jln...

tempat yg paling nak g " tmn negara " dag 2 kali nak g tapi tak jadi...isk ishk...sedih...

Fauziah berkata...

hai sya bercuti memang la best...
time ni la kite dpt bersama dgn keluarga...

tmp yg paling ogy nak g " tmn negara "...dah 2 kali asyik x jd jerk...

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

ye..betul..Zoom!Malaysia...

echah_syed berkata...

sabah teda dlm list ker?? )

fazemy berkata...

Saya pun merancang nk pergi bercuti ni. Org biasa brcuti hujan tahun..saya nk pergi awal2 tahun. Haha. Best bercuti masa tak pack org..bebas nk jalan2 tak perlu beratur.

-SRISUFI- berkata...

salam akak

terima kasih sudi jengah blog sri

salam perkenalan ...sri link akak ok


=)

Fara berkata...

Fara last bercuti bln 12 hr tu. Tp time tu hujan...x best la. InsyaAllah ada rezeki bole pegi lg.