Rabu, Disember 17

anak-anak mama..


Qaseh Zahrah Zafirah aka Wawa

.

Wawa sekarang dah pandai nak meniarap, mula2 pusing kanan..pusing kiri..then kumpul tenaga nak angkat kepala..tapi still berat lagi..so kena tolong wawa "dirikan" kepala dia..kalau tak, habis mengamuk...berat masa 2 bulan lebih kurang 5.4kg..seronok tengok baby wawa BF..before this, hanya sempat BF kak long just 2 month jek..menyesal x BF kak long, but now, kak long sibuk nak "nenen" kalau aku sibuk "nenenkan" wawa..dan memandangkan susu aku banyak, so aku perah juga untuk kak long...and she like my milk...heheh..then until now she will drink mama milk..and hopefully adik wawa pun Bf mama until 2 years..(that's what i hope-insyallah)




Qaseh Dhia Faqihah aka Kak Long


Ini la Qaseh yang sekrang dah berumur 1 thn 8 bulan..nakalnya sungguh mengalahkan kanak2 lelaki..panjat sane..lompat sini..hish..gerun juga tengok aksi2 kanak2 sebaya Qaseh.. dia akan ikut dan tiru apa sahaja yang benda yang dilakukan...bukan apa, takut terjatuh...
Tadi pagi, baru balik check up Qaseh, dan everything ok..dan berat pun dah naik 12kg..sampai x larat nak dukung...cuma doctor suruh jaga-jaga jangan sampai jatuh...





5 ulasan:

rad berkata...

bestnyer tgk kengkawan ada ank...

.:chEyaNtie:. berkata...

cepat2ler bertemu jodoh..hehehe kami doakan..mmg seronok biler dah jadik ibu ni..tapi tanggungjawab semakin bertambah hehehe

Qaseh berkata...

yaaa..betul...cepat2 bertemu jodoh..lepas tuh dapat baby..hehehe

rad berkata...

amin..........

naz ilyn berkata...

Salam...

comelnya anak-anak Qaseh... macam emaknya.
bila tengok budak-budak yang comel ni rasa macam nak baby lagi jer... tapi bila ingat lasak dan karenahnya tobat rasanya nak bersalin... tapi kalau dah rezeki alhamdulillah.

p/s: rasanya empat dah cukup kot... hehehe.