Khamis, November 20

I'm back..

Hari nih 1st day aku naik kerje...rasa janggal pulak...
lama x jenguk blog aku nih..kat rumah bz dengan baby "wawa"...

Sejak lahirnya Qaseh Zahrah Zafirah, kehidupan aku dah hampir berubah hampir 70%...keletihan selalu menjenggah..mana tidaknya, kalau waktu siang baby "wawa" akan tido senyenyak2nya..tapi baby "wawa' akan aktif pada waktu malam dan waktu menjenggah awal pagi..dan akibatnya aku keletihan dan lingkaran hitam bawah mata aku akan wujud...(hahaha...ini la akibat kalau x cukup tido)

Perkara yang paling aku tension sekarang adalah pertambahan berat badan dan hampir semua baju kerja aku dah tak muat...hahahahah (dah gemuk ke aku?????)

6 ulasan:

rad berkata...

aik....gemok ker...ko prnh gemok ker aishah....

.:chEyaNtie:. berkata...

nape panggil wawa name dah sedap zahra zafirah tu hehehheh
tahniah...selamat kembali..takper,biler dah keje nanti, kurus la semula hehehe..
tu yg seronoknyer jadik mak hehe..penat mmg penat tp biler dah tgk anak,sure ilang penat hehhe...chaiyok!

pyka berkata...

hai..tahniah dah dpt kembali bertugas..sure best kan skrg dah ader dua baby kat umah..tapi yg penat tu sure tak terkata..coz org yg sorang ni pun camtuh..
tunjuk kn la pict terbaru wawa tuh nanti k..

ha_si_na berkata...

xpe..gemok skit jek..bukannya byk pong!!

ha_si_na berkata...

x pe..gemok skit jek...bukannye byk pong!!!!

PutRi berkata...

aku pun confuse...aishah penah gemok ker???