Jumaat, November 16

:: meraikan ::

Semalam jatuh 1 muharam 1433H. Johor cuti. Semalam juga BiL n SiL telah menjemput kami untuk meraikan birthday boy mereka yg ke 9 tahun! Muhammad Reezman Hakim.... Pd awalnya aku ingat hanya sambutan kecilan dalam kalangan kami sefamily, tp rupanya MiL n AiL menjemput ramai juga kenalan.... Dah la kami datang lewat...huhuhu, x sempat membantu apa yg patut! Meriah juga majlis dgn ragam budak2 ni... Seronok tgk mereka bermain... Dan yg penting seronok tgk mknan n cake yg sgt cantik dan sedap! Tp, aku hnya mmpu tgk je...aku sempat mkn pun lepas azan maghrib! Alhamdulillah.....

Birtday boy ni merupakan cucu sulung dlm family MiL... Anak lelaki pulak tuh... Kejap je rasa masa berlalu..dulu kicii je budaknya, skrg dah mengalahkan aku a.k.a mak long dia... Insyallah next week sunat ye! :-D. ?..

P/s : mak long doakan akeeem menjadi anak yg soleh n berjaya dalam hidup! Amin....






1 ulasan:

PinkUmmi berkata...

Done follow

Happy birthday to birthday boy