Ahad, April 5

::update::

Hmm..nampak gayanyer esok merupakan hari yang 5 aku dalam era transformasi aku..banyak benda yang belajar..banyak benda yang aku lihat dan perhatikan..dari pelajar sekolah hinggalah ke guru-guru yang mengajar..macam2 karenah..nih baru 5 hari...lom lagi 5 bulan..5 tahun.. harap2, pilihan aku kali nih tepat dan betul...aku takut sekadar separuh jalan saje...

Sejak masuk aliran pendidikan nih, masa bersama anak-anak pun lebih skit, balik sekolah boleh bawa en.suami anak-anak pi taman.. boleh pi shopping banyak2 skit...hehehe
Yang paling happy si kakak, sebab dia leh selalu datang jemput aku balik sekolah, so serba sedikit dapat dia belajar keadaan sekeliling sekolah.. dan kak long pun dah tau setiap kali nampak sekolah dia akan sebut, mama scool...
Aksi yang sungguh ganas impresif..siap panjat memanjat lagi tanpa bantuan operator mama dia..bagus..bagus..mcm nih ler anak mama...

Kete nih mesti ada..dan mesti kena amik, sebab kalau dok dlm troly jek, susah skit..dok dalam kete nih diam skit...
Si adik wawa pulak sekarang, dah kenal orang..so kdg2 kalau ada org nak amik sure menangis.. che'wawa akan tenung dulu..tapi kalau org lelaki yang agah, sure dia tersenyum... gatal sungguh peramah anak mama nih...

perhatikan perbezaan gambar di atas.. heheheh

Saje nak interframe..hhehehehe.....

3 ulasan:

masviona berkata...

pernag tak rasa mas gi teman anak2 main taman cam terasa kita pun nak gi main sama?????ahakssss

naz ilyn berkata...

salam...
wah... kalau macam ni kena tukar panggil cikgulah sha... citelah sikit pengalaman pertama transformasi... dunia pendidikan ni mmg banyak cabarannya... harap sha sabar dan tabah... jangan separuh jalan tau..

ha_si_na berkata...

syah..ngajo kat mana...sejak bile ni tuko profesion