Jumaat, April 3

::tag::

Aku telah di tag oleh F.a.i.z.z.a.h aka Bonda Whilea best..best..lama sungguh x jawab tag... tq faizzah...

  • letak gambar profil anda?

Jeng-jeng-jeng

.

.

.

.

.

  • Terangkan ape maksud gambar tersebut????
  • gambar ini telah diambil pada 1984, atau seusia dengan umur adik aku..norshahidah...masa tu aku sememangnya comel dah cute...*wink*wink*wink*. Kenangan nih kami ambil masa kat rumah kitorg kat kempas..tengok wajah ayah ku...wah, hensem berjambang gitu...berseluar beggy..heheheh..mak aku pulak kelihatan sungguh jelita...dan dimana x tumpahnyer air liur kuah, kalau x ke mulut nasik..heheh...

  • Kenapa pilih @ letak gambar tersebut???
  • suka sangat dengan gambar nih sebab kelihatan sungguh unik dan best..sedap mata memandang.. (pada pandangan halus dan kasar aku ler)..lagi pun aku sayang family aku...

  • Tag 5 lagi blogger
  • semestinyer mama zhea,
  • kak nazilyn
  • mama dhea
  • et
  • mama nuha aka yatie

2 ulasan:

naz ilyn berkata...

salam...
akak kena tag ker... sebenarnya akak dah kena tag ni dari fara tapi masih perap lagi... nanti akak buat yer...

Qaseh berkata...

ok kak...