Rabu, April 15

::Library Awam Sultan Ismail::

Hmmm...hari nih sungguh penat.. sungguh letih dari jam 5.30 am hingga lah sekarang (6.40pm)..letih...ngantuk...hari nih merupakan hari Badan Beruniform, so kebanyakkan student kena pakai pakaian uniform lengkap masing2..ada KRS, Kadet Polis,PBSM, Puteri Islam, Silat Gayong, Takewando dan mcm2 lagi laaa... aku?..hahaha...aku merupakan penasihat Seni Silat Gayong..hahahah, tapi x sempat nak pi beli uniform..so, terpaksa la pakai baju formal jek... lepas habis waktu pengajaran, kitorg ada meeting dengan boss pengetua.. LDP sampai kul 3pm, kalau ikutkan jam 4pm baru abis, tapi mungkin sebab x banyak perkara berbangkit..kebanyakkan hal tentang SPM dan PMR dan aktiviti2 yang akan datang..

Ari nih en suami pun ada function, so terpaksa hantar kak long kat umah mak..dalam kul 3.30pm, aku pi amik dia, then tengok2 jam masih awal lagi..then tetiba teringat nak pi PSI..saje kunun2 nak wat revision then nak pinjam buku..so sesambal sesambil tu leh bawa kak long pi library..so memang suka sangat dia..selamat la x berlari2 sekitar alam ruang PSI...dia cukup seronok..mama nak buku tuh..mama nak buku ni.. mama buku nih x besh laaa (best)..


*membaca amalan yang mulia, harap2 anak mama nih x jemu membaca...
Balik daripada PSI, terus pi singgah makan Burger Ramly King.. saje jek sementara tunggu en suami kat situ..kunun2 nak lik sesame ler gayanyer... dalam dok beratur tunggu giliran.. baru aku perasan, yg jadi cashier tuh anak buah..baru abis SPM.. so tengah tunggu panggilan pi US..nak sambung belajar...best!!!....

Kak long dapat ballon dengan topi B'day tuh... Free jek... memandangkan Burger King nih luas..so memang kesukaan dia laa berlari2 seluruh alam maya ruang... bergema2 suara dia....

2 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

suka gi burger king coz bgernye beso..sesekali nak gak bwak budak 2 tu gi library

Qaseh berkata...

betul..betul..betul...semua saiz king..saiz queen x der..hehehe...dtg laa...best..ada tempat untuk anak2...kalau library kat Bandar seseronok kat PSI..banyakk buku...