Selasa, April 14

::Hospital Sultan Ismail::

Nih adalah anak buah aku, atau merangkap cucu sulung dalam family En suami, nama dia Muhammad Riezman Hakim, dah berumur 7 tahun..baru masuk sekolah standard 1. Last week, kitorg dpt call yang Hakem kena admit kat HSI sebab muntah2, demam dan cirit birit...then semalam baru balik rumah...tup2 pg tadi dpt call, Hakim kena admit lagi...sebab keadaan dia bertambah worst...

*sempat lagi bawa bantal bucuk tuh...

Dalam pada MIL tengah bagi makan dkt Hakim, aku sempat ler snap picture my che'wawa... sungguh gumbira dan tersangat ler happy dia hari nih, mana x nyer... dah kenyang, dah cukup tido...so bile kak long berlari2 sekitar alam ruang ward hospital, che'wawa gelak2 sakan...dan siap guling2 kat katil tuh...wah....bestnyer....

1. hanya memandang dari kejauhan puting tuh....

2. yayyy...dah dapat dah aku punya....

3. ape lagi...GIGIT sama itu puting...

* aku hidup dalam buangan penjara tirai katil ward..hehehe

4 ulasan:

me who own this blog berkata...

comeynye che' wawa..
dia dah pandai golek2 eh..diha baru ngiring..tapi malu2 nak meniarap...

Mummy Dasy berkata...

comel,tembam, che' wawa,,kesian anak sedara u semoga cpt sembuh ya..

F.a.i.z.z.a.h berkata...

alahai..dak wawa ni dah meniarap..si dak bam tu lom ag arr.. risau gak ni.

Qaseh berkata...

et--> golek2 lelama pandai le dia sesuaikan keadaan

mummy dasy-> heheh..tq...tuh laa..sian tgk..kena cucuk sane cucuk sini..

faizzah--> jangan ler risau, setiap baby perkembangan diorg berbeza..mane tau..tup2 terus duduk..hehehe...