Isnin, Mac 30

::selesema + batuk + demam = sengal::

Hmm..nampak gaya dah dekat 3 hari aku demam aka batuk dan selesema..kalau ikut perkiraan aku dah lama juga aku x diserang penyakit 3 + 1 nih... aku suka tak suka andai aku selesema..sebab air hingusan akan melimpah-ruah meleleh jek..dan akibatnye..hidung aku akan melecet sebab asyik sgt mengesat...*accchhhoooommm*...



Dan kesannyer, anak aku kak long plak dijangkiti virus demam nih..waaaa..sorry sayang...tapi allhamdulliah, malam tadi sempat la bagi ubat cucuk b****t...so badan pun dah kebah..pagi tadi siap berlari2 sekitar alam lagi kak long...

8 ulasan:

SRISUFI berkata...

Salah mama Aishah,

harus makan ubat ok.
Nanti dapat mimpi kat plurk lagi. hehehe

merah_s berkata...

jaga2 jgn sampai di serang Cikungunya r... :)

Mummy Dasy berkata...

get well soon

farah amoi berkata...

huhuuu

kawe pon dah start terkena ini virus
semalam dah sakit² kepala
ari nih dah terbersin²

anak² ngan ayah diorg dah nak baik dah
kita plak org last nak dpt virus nihhh

dah ler iduong dah sengal² nih

:(

Qasehku berkata...

Demam jga yea..mkn ubat ok..sya n famili pn bru lepas d serang dmam huhu..take care

ONE ZABA berkata...

udah cuaca asyik berubah...maka itu le hasilnya.

naz ilyn berkata...

salam...
akak ada cite tentang anak demam ni... nanti akak buat kat n3 akak... kalau kita yang demam masih boleh lagi tapi kalau anak yang demam waimah selsema atau batuk alamat kepala kita juga ikut sakit... biarlah kita jer yang sakit...

ha_si_na berkata...

semoga cepat sembuh...