Khamis, Februari 5

Terkenang kembali..

Malam tadi, kami tak sempat sambut ulang tahun secara rasmi berdua..almaklumla keadaan anak-anak yang masih kecil. Mungkin aku dgn en suami akan sambutnya bile cuti nanti.. malam tadi juga, sempat aku belek dan cari gambar dan vcd gambar masa kawin dulu..seronok sgt.. semua dapat layanan yg 1st class.. best sungguh..

Aku dgn en suami telah dipertemukan di sebuah syarikat yang en suami aku uruskan..time tuh aku hanyalah buat part time job semasa cuti semester tahun 2 masa tuh tahun 2003..aku time tuh hanya saje2 ikut kakak sedara aku, dulu selama 3 bulan aku keje dkt compny en suami nih langsung x tegur mahupun berbicara dan berbual dgn aku..time tuh en suami sungguh sombong..tapi bile aku dah quit dan dah start belajar, tup2 dapat call dr en suami..saje nak ucap selamat naik class (kelakarnyer tuh cara en suami ngorat) so layan punya layan.. tersangkut laa pulak..

Aku dgn en suami bertunang masa aku last year kat UTM.. masa dalam bertunang, sungguh banyak dugaan aku dgn en suami ni.. tapi allhamdulliah, lebih setahun kemudian kami pun berkahwin...




a

13 ulasan:

naz ilyn berkata...

salam...

apa lagi saat yang paling membahagiakan kaum wanita kalau bukan saat diri diijab kabulkan menjadi seorang isteri kepada suami yang paling di cintai betul tak qaseh...

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

wah.. so sweet moment kan....

Qaseh berkata...

kak lyn--> betul tuh kak..time iajab dan qabul lag yg buat sha rasa sedih sgt..yer la, dah x da manja2 dg mak ayah lagi, kite akan jadi isteri org dan syurga dah terletak pada kaki suami...

et--> best kan?..rasa nak kwen lg tapi dgn org yg same ler..heheh

ONE ZABA berkata...

selamat menyambut ulang tahun hari yg paling bahagia 2 insan yang bersatu. semoga hari-hari mendatang penuh dengan kerahmatan.

shiemz berkata...

Salam perkenalan.... mase shiem dulu pun mcm teu gak la.. sedih... nangis bila lepas ijab kabul tue.. pastu peluk mama abah.. lagik la melelh ayaq mata aku nie... hahahah

ha_si_na berkata...

emmm...memang membahagiakan.....best gile....rase cam dunia kita yang punye....hahahahahah

CT Delima berkata...

HAPPY ANNIVESARY ..moga berkekalan hingga kedalam syurga bersama2.ikatan perkahwinan memberi kebahagian dan kematangan jika kita pandai mencorakkannya..

.:chEyaNtie:. berkata...

alhamdulillah..happy anniversary kawan..sentiasala perbaiki apa yang kurang dalam rumahtangga agar kekal selamanya..don forget rules in marriage yang org post entri dulu hehehhe

isi kan mahligaimu dengan kasih sayang dan tolak ansur ya..semoga berbahagia..

biler dah anak 2 ni, mmg kene layan anak aje..tapi jangan lupakan suami juga..kena belai2 suami jugak tu ya :)..tu yg selalu kita alpa kan...

divahantu berkata...

Cek Suami Aishah seorang yang tabah dan beretika. Dia tunggu sampai Aishah habis praktikal di pejabat dia baru dia ngorat.Hihiiii..

KV berkata...

wah, ex utm kah? Sama lah kita.

Err..kisah percintaan macam dalam novel lah!

Qaseh berkata...

onezaba--> terima kasih atas ucapan tuh..
shiemz--> sedih kan..x sgka msa cept berlalu...
hasna --> hahahah..raja sehari ler katakan..bukan senamng nak dpt tittle 'raja' tuh..
CT Delima --> TQ dan insyallah kami berdua akan sma2 melayari alam perkahwinan nih dgn kematangan..
chEyaNtie --> tq..doakan kebahagian milik kami...belaian suami tetap x lupa..perkara wajib tuh...kdg2 terlupa gak..hehehe...
divahantu --> hehehe...dulu en suami malu2 kucing..
KV --> haha..batch 2000-2004 fac.fksg..yer ker...TQ..leh ler wat novel mcm nih..hehehe

February 8, 2009 3:04 PM

shiemz berkata...

hepi anniversary qaseh...... semoga dipanjangkan jodoh kalian n berbahgia dgn anak2 tersayang... ala.. sambut dgn2 anak2 pun ok per... best.. :D

azisazahar berkata...

salam...
tahniah..selamat ulang tahun ya :)