Selasa, Februari 24

~comot~

Pagi tadi, seperti biasa pegi breakfas sebelum masuk opis, pagi ni kitorg makan dekat restoran 'jom makan'..sedap roti canai dia..garing dan yg pasti kuah dal dan sambal dia memang memenuhi citarasa, en suami telah makan 2 keping dan aku hanya makan sekeping jek...



Hah, yang bawah nih pulak aksi kak long yang sibuk makan mee hoon..sungguh kelaparan anak ku ini..makan mee siap bersepah satu meja..dah tuh comot pulak tuh..mee siap melekat sampai ke leher..ada pulak tuh mee yang melekat kt rambut...cuba bayangkan..betapa keleparannye anak aku makan...padahal malam tadi dah makan sup..hahaha, takpe anakku, makan bebanyak, sebab next month kena timbang..kang berat x naik kena sound dgn nurse...



*biar makan bersepah, janji kenyang..takpe, nanti pekeje dia kemas..

8 ulasan:

.Kika berkata...

best nye ade ank kn.. huhu tk sabar nk pegang baby :)

shiemz berkata...

herm..comotnyer dier makan.... biase la tuh.... lama2 nanti pandai la mkn sendirik...

Haslinda berkata...

budak2 klu comot tetap nmpk cumel..kalu org tua..nmpk tk cumel lgsung..siap melekat kt rambot yg lawak tu..

echah_syed berkata...

yummy..! :D

DatinDiaries berkata...

hehhehhe...cutenya anak dia.....makan apa tu sampai mcm tu skali....

Qaseh berkata...

kika--> lepas nih giliran awak plak kika..

shiemz--> betul tuh, biarkan je besepah satu rumah, janji dia nak makan..

mamazhea--> hah, betul tuh..kalau org tua sure nampak pelik..

combi--> yumm..yumm..

datindiaries--> dia makan mee hoon..abis satu meja kedai tuh..

nazib berkata...

i want babies!!!

Kasawari berkata...

amboi.. mcm lapar sgt tu.. he he.. biar comot.. asal anak kenyang.. he he