Jumaat, Januari 2

...tension...

hish..awal2 tahun lagi dah tension...

BENCI...GERAM...TENSION dengan karenah customer nih..hish...sakit kepala...rasa macam nak quit jek...(tinggal nak submit dekat HR jek surat resign nih) company pun dah x boleh nak handle masalah customer dan A LOT problem that this company facing is "FINANCAL"..so how come they will cover our staff problem?...(huh..i dare told u that this company will not longger in this business-development) ...sampai bile ler aku nak bertahan kat company nih.. all my frenz has gone and got new job..so what 'bout u?..everyday kena tahan maki hamun customer... "b**s**t" dah selalu didengar...huh..sampai bile aishah..wake up...

12 ulasan:

.:chEyaNtie:. berkata...

yes sha..mungkin ini tahun baru ni adalah masanya untuk bertukar keje baru..sambil2 ni cari dulu,bile dah dapat leh resign..kalo kita dah tau apa akan jadik pada company tu pada masa akan datang, kita harus buat keputusan lebih dulu..nanti tak la kita susah di kemudian

Qaseh berkata...

itu la yant..confident dgn company mcm dah drop laa..kira pegi keje..mcm x der feel..datang kul 9am..baru dok 5 minit dah tengok jam..bile la nak kul 5pm...

Pyka berkata...

betul kata mak tuh sha..better u find another job la..drp trus wat keja ng hati tak ikhlas n smgt pun dah takder..
P/s:kalau nak jd cgu sdrn pun ok..tp kena thn sbr la coz gaji lps 3bln br dapat(pglmn kite n rakan gstt yg lain..:)

AiE bAhRi berkata...

Sabar ye kak..
sabar byk2..

even org cakap customer is always right tp saya tak setuju.

ET a.k.a ELLISATHUL berkata...

tahun baru, keje baru..
kiter pun sama sambil2 caarik keje yg tetap...
ader kosong maner2, kiter sama2 habaq k...

.:chEyaNtie:. berkata...

teringat dulu time jadik cikgu..hehhe..trasa nak apply kpli ajek tapi takut kene ketuk kepala ngan laki mak ehhehehe

yes sha..berhijrahla..kami sokong!nampaknye sha dah kurang motivasi utk bekerja..kita nampak banyak masalah timbul...suasana keja dah tak best..tak seronok ..tak semangat..semua tu dah kurangkan produktiviti anda..
so move on..get some fresh air..new air..
come on girl..stand up!

naz ilyn berkata...

salam...

sabo jer ler... pisau di tangan kanan tembikai di tangan kiri... macam mana nak mengayakan terpulang pada anda...

ha_si_na berkata...

tahun baru 2009..untuk aisya gak....sama2 kite berdoa agar perjalanan hidup kite lebih membahagiakan.....

Qaseh berkata...

pyka..memang x ikhlas jek keje nih..heheeh..bukan sebab keje x best, tapi keadaan yg membuatkan keje jd x best...

Qaseh berkata...

aie..memang la customer always right, tapi cara diorg nih yg buat akak tension..memang la company yg byk wat silap, tapi diorg mesti faham gak, kitorg kat company nih makan gaji jek..sedih..

Qaseh berkata...

ok et..kite pi cari keje sesame..hahaha

Qaseh berkata...

kak lyn...tuh la kak, memang rasa hati nak berhenti 24 hours jek nih...tapi skrg susah nak crii keje...