Rabu, Januari 7

Tahun Baru

Tahun Baru..

Apa azam tahun baru aku?..azam tahun lepas pun masih ada yang x sempurna lagi..kalau tahun 2009 nih banyak juga la azam aku...

  • nak pindah rumah baru-insyallah, tahun nih kalau ada rezeki leh le aku dan anak2 pindah rumah sendiri..x yah lagi dok umah sewa yang setinggi tiga tingkat tuh..letih turun naik apartment nih..ni la taman yang akan kami duduki...


  • nak beli kete/MPV baru-ini adalah azam yang paling utama sekali. Kalau boleh nak beli kete yang besar skit...MPV ker..

*kalau dapat yg nih lagi best..hehehe

  • nak bercuti ke Melbourne atau Perth...nih tengah kumpul duit nak pegi sane..sambil melawat cousin, leh le jenjalan atau shopping...


  • nak buka business-kalau boleh nak wat katering atau buka kedai makan..x nak joint business dgn husband..susah...
  • nak sattle semua hutang piutang..hutang PTPTN..

Tapi yang paling utama sekali aku nak jadi :
  • hamba Allah yang beriman dan bertakwa
  • isteri yang solehah
  • ibu yang mithali
  • anak yang soleh
  • kakak yang baik
  • rakan yang sempurna
Harap2 tahun 2009 nih segala masalah aku yang tahun lepas akan sattle..aku x nak ler bring forward masalah 2008 ke 2009...

6 ulasan:

AiE bAhRi berkata...

Semoga azam yang hendak tercapai terlaksana.

erm..dah ada kereta MPV nnti, jgn lupa bgtau aie kak.blh tumpang nnti.hahaha.

naz ilyn berkata...

salam...

harap-harap semuanya akan tercapai... nak ikut gi jenjalan hi hi

.:chEyaNtie:. berkata...

wow!havoc punyer azam...all the best!

~PakKaramu~ berkata...

Salam

Cantik tempat kat gambar tu!

Qaseh berkata...

aie-insyallah, boleh jek kalau nak tumpang..nanti akak jemput aie balik class..heheheh

kak lyn-harap2 semua tercapai..boleh jek ikut kalau ada rezeki lebih..hehehe

mak-havoc x havoc laa..doa2kan le tercapai..hehehhe

pakkaramu-salam..

.:chEyaNtie:. berkata...

sha.....upenyer aiebahri tu adik hartati daaaaaaaaaa kenal tati tak?