Isnin, Disember 15

Hari ini..

wajah seorg pekerje yang bosannn..

senyum dalam ketensenan..

Hari ni hujan turun dari awal pagi sampai sekrang..kat opis pun suasana lenggang jek... ni la wajah seorg pekerja yang bosan dan boring....kadang2 tensen pun ada gak..tapi nak wat macamane..terpaksa laa... semalam cuti hujung minggu aku banyak habiskan pergi temankan adik aku pi cari org untuk majlis tunang dia.. pergi cari baju dan test baju..lastly dapat gak kedai wedding...then pi shopping cadar untuk di bertunang...adik aku nih cerewt sgt bab2 nih.. masa cari cadar dari kul 1.30 sampai ler pkl 4pm..daru kedai Aussino sampai laa ker dalam Jusco...dan akhirnya dapat gak...

3 ulasan:

.:chEyaNtie:. berkata...

nape dia tak pakai cadar biru tu sha?

.:chEyaNtie:. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Qaseh berkata...

ntahlah yant..dia ni memang cerewet...dia ckp cadar tuh macam nak kawin plak..sebab cadar satin..padahal kat umah berlambak cadar..x nak gak..nak yg x berkilat2..