Isnin, November 22

IMAN FAHRY kelahiran yang sangat dinantikan aku dan suami..almaklumlah, sebelum ni anak kami berdua "bunga", tp kali ni dah dapat lelaki..alhamdulliah.. Sejak kelahiran IMAN, kedua-dua kakaknya x boleh berenggang, terutamanya che wawa yg kelihatan sgt penyayang.. Si kakak sangat rajin kalau disuruh ambil itu dan ini untuk baby IMAN.. Sekarang bby IMAN pun dan dekat 20 hari dilahirkan.. Baru baik selesema dan batuk yg diperoehi drpd che wawa yg suka sgt mencium bby IMAN..kesannya bby dijangkiti..sedih tgk bby.. Tp alhamdulliah, IMAN dah sembuh.. Dan che wawa telah dikuarantinkan drpa mencium dan mendekati bby IMAN.. sian che wawa..

5 ulasan:

Bond@ While@ berkata...

la..che wawa selsema ye. best lah che wawa ek ada baby. comey lah bb iman.. ni yg teringin ni.

cinta berkata...

tahniah..!!!! suke sgt..

Brader Fahry Handsome berkata...

hai Iman, ni abang Fahry cakap :D

Belly Surya Candra Orsa berkata...

Great Blog..!!!! Keep Blogging.... : )

Haslinda berkata...

Tahniah, kakak2 berdua tu dah dapat adik boy pulak!bertambah meriah la nanti