Isnin, Julai 20

::dulu dan sekarang::

Qaseh Zahrah Zafirah aka che' wawa sekarang dah berusia 9 bulan. Sekarang che' wawa dah pandai nak berdiri. Peringkat merangkak, aku x nampak sangat... masa umur 2 bulan dah meniarap, then masuk umur 4 bulan dah start menjalar ke hadapan... umur 8 bukan dah angkat b**t*t..tapi merangkak x juga.... tup2, dah nak berdiri...dah start nak pegang2 sofa nak jalan sendiri....

Umur dia baru seminggu..time nih berpantang kat umah mak...

nih pulak masa umur dia sebulan....


ni pulak mase umur dia 6 bulan...

dan ini paling latest..umur dia 9 bulan 3 hari....

*perbezaan yang cukup ketara...start umur dia 4 bulan, che'wawa selalu sakit dan demam-demam..hingga menjejaskan berat badan dia...sekarang, selepas pi urut kat Wak di Pontian, alhamdulliah, selera makan dia pun dah meningkat... ibu harap che'wawa sihat selalu.....




















4 ulasan:

~~MeWhoOwnThisBlog~~ berkata...

che wawa dah besar....orang kata kalo anak terus pandai berdiri..cepat dapat adik lagik tau...heheheh..insha allah, itu orang tua2 kata...perkembangan che wawa agak ketara..bagus tuh....

rad berkata...

yg no 2 ni btl2 ikut muka mak dia yerk..

Qaseh berkata...

et..yer ke?..bukan kalau baby makan kaki nak adik lagi ker?....waaaa...best tuh..kalau lepas nih nak baby boy...

rad..yer ke muka mak dia?...tp org kata byk muka ayah...banyak muka belah ayah dia..dn ada iras2 arwah abah....

rad berkata...

klu nak btl sama blh usaha lg...usaha tangga kejayaan hehehe....br 2 org kan...