Ahad, Mei 24

::my gal with bakul::


Act, this situation berlaku time pagi semalam, time aku dok sibuk nak membasuhh baju, che'wawa dengan sepantas kilat telah menyambar bakul kosong baju kotor dia.. hhhehe..bukan main suka dan seronok dia bile dah dapat bawak bakul tuh ke hulu kehilir...
*layan je la gambo2 tuh...

5 ulasan:

MRS. K berkata...

ooo.. wawa tolong mama basuh kain eh.. bagus..kecik² da pandai 'mengemas'ni..


**hii mama to qaseh, tuka link ye..

naz ilyn berkata...

salam...
hihihi... kelakar pulak tengok muka dia dalam bakul tu... anak-anak ni macam-macam karenah geli hati pun ada...

ch@ berkata...

oooo......dah besar rupanya che wawa :) siap bakul naik atas kepala lagi =)

Hanz berkata...

Tegok wawa naik walker rasa cam nak bagi baby hambali walker jugaklah...dia takder motivasi nak berjalan...nak berdukung jer...

Mummy Dasy berkata...

cute jek budak2 main bakul....