Selasa, April 28

::Medical Check Up::

Petang semalam lepas abis sekolah, terus bergegas ke TASKA che'wawa untuk pick up dia.. sebab aku terpaksa hantar dia gi specialist..batuk che'wawa dah berterusan hampir dua minggu lamanya.. before this aku pun hantar pi specialist kanak-kanak di TUTA, tapi still x berkesan, then aku pi le Pakar Puteri... dan sungguh ramai kanak2 yang senasib dengan che'wawa.. demam panas dan batuk, tapi allhamdulliah che'wawa x demam, cuma cough yang sungguh teruk.. sian anak mama nih...

Dalam pada tengah dok menunggu, kak long pulak sibuk bermain dengan mainan... sampai x hingat dunia baru .


Wah, bile turun nak pi pharmacy dengan bayar bill, mak oit..ramainyer makhluk yang beratur nak pi amik ubat... terpaksa menunggu lebih sejam untuk amik ubat... bayangkan dekat 50 orang lebih dok nunggu giliran..kaunter??? semua bukak..tapi still slow..

Allhamdulillah, x perlu nak sedut kahak che'wawa, Dr.Ismail just bagi ubat mencairkan hingus dan kahak.. malam tadi pun tido nyenyak...

5 ulasan:

me who own this blog berkata...

sian che wawa..kene admit ke tak??musim ar skang ni...

Precious berkata...

Alah ... kesiannyer. Kalau anak demam, maknyer mesti uhuk, uhuk, ..., sedihnyer...

Kasawari berkata...

ohh gi puteri specialist ek.. tadi baru makan tghari area2 situ..

semoga cpt semboh ya..

yatiyahya berkata...

aishah,nuha pon kena mcm che wawa jugak...kalau dah tau mcm ni..x jadi nak pegi pakar puteri...huhuhuh..

bondaqeem berkata...

alahai shian chewawa.. makan ubat ya.. biaq cepat sembuh..