Jumaat, April 10

::bile demam, bile makan::

Dah besar dah badan anak mama nih..dah 6 bulan dah..banyak benda anak mama dah lalui..demam, selesema..hah, dah dua malam anak mama nih demam..bile pegi urut, ustaz kata ada biji angin..so, lepas kena urut kira ok lagi..lepas kena urut terus lena.. tapi malam tadi demam dia datang balik, so aku semakin cemas.. so, aku dgn en suami pun hantar dia pi clinic, lepas doctor check up, tup2..boleh gelak2 bagai..boleh senyum...hmm, nih sure nak memain ngan mama ngan ayah nih..lom sampai umah, dah senyum2..padahal..sebelum tuh..hampeh..nak senyum???? x der maknanyer..monyok jek...



*Siannyer anak mama nih..demam...

Sebelum demam, che'wawa sungguh aktif...kalau bagi makan bubur, sure habis...hmmm..bagus anak mama nih..makan lebih2, nanti badan gemuk gebu...heheh





*aksi-aksi che'wawa time makan...wah..sedap dan lazat bubur mama masak...

4 ulasan:

F.a.i.z.z.a.h berkata...

dak bam pun demam gak. dah la minggu depan nak g check up, takut berat dia turun je. huhuhu..risau!

Kasawari berkata...

skrg ni mmg musim demam ler.. kdg2 tu dah tak panas.. dgt panas balik.. ermm comel ar anak2..

naz ilyn berkata...

salam...
mmg risau kalau anak demam ni nanti kalau berat turun satu hal lagi nak jawab dengan nurse... kalau berat naik sukanya... dah selera makan dah baik demamlah tu...

Qaseh berkata...

faizzah-->betul tuh, kalau demam..susu..makan pun x lalu..nanti berat badan pun cepat susut..

kasawari-->tuh laa..adiknyer dah baik, nih skrg kakak nyer plak jangkit..muntah2 lagi..hish..risau laa..anak2 jek ker comel?..heheh..mak dia x comel?

kak lyn--> tuh laaa..kalau berat naik x pulak nurse tuh puji2an..yg sha kelakar, keluar jek klinik terus gelak2 sakan...terus kebah..heheh