Rabu, Mac 4

::tudung lagi::

Anak-anak aku hari nih demam dan selesema, tapi paling kesin tgk che'wawa.. demam..merenggek jek..mungkin sebab last monday ari tuh dia kene inject..sian sungguh anak mama nih..badan pun suam2..mcm nak demam..so before hantar nursery, aku siap2 bagi makan ubat dulu..

Kak Long pulak selesema jek..so aku x bagi makan ubat dulu..kena makan break fast dulu untuk alas perut..so, seperti semalam, dia beriya-iya nak pakai tudung..kali ni nak sepadan dengan baju pulak..colour PINK..selamat la ada tudung caler tuh...

Layan je laaa..






5 ulasan:

shiemz berkata...

ala...chomeynyer dier yek.... pakai tudung.. biar lah qaseh dier nak pakai tudung.. nanti dah terbiase akan jd wajib bagik dier nak pakai tudung... senang nak didik... :D

naz ilyn berkata...

salam Qaseh... lama tak dengar kabar.
comey nyer kak long pakai tudung... ada juga budak-budak yang tak suka pakai tudung sebab tak pernah dipakaikan tudung.

CT Delima berkata...

alah comei nya dia kan..kalau tgk tudung ank2 ni geram jer erk..nak beli x der ank kecik lagi..kalau beli kasi kat ank aishah ok x hehehe

ha_si_na berkata...

lame tak jenguk ko....alahai comelnye pakai tudung......nampak cam hepi giler jek si kakak tu....

adam06 berkata...

uikss tomeyyy nyerrr


regards,
yanti
www.rosyanti.blogspot.com
www.loadpoint.blogspot.com