Jumaat, Mac 13

@ tag Bondaaqeem

Hari nih aku ada kelapangan untuk menjawab tag dri bondaaqeem. Sorry, lambat menjawab..banyak buat-buat banyak kerje...

5 things found in my bag:

  1. of course my wallet yang baru dibeli..
  2. my che'wawa puting..mesti di bawa kemana2..
  3. beg kecik FILA yang penuh dengan segala mcm card, cable HP, lipstik pun termasuk sekali
  4. my spectacle, my lens...
  5. semestinya sebatang pen..untuk conteng menulis..

5 things found in my wallet

  1. surely en suami punya pic...
  2. my bonda punya pic..pic time memuda gitu..
  3. my IC, my 2 gals IC, lesen memandu class D, kad bank,kad kredit, segala macam business kad...
  4. adalah duit lepas untuk makan...duit syiling pun ada...
  5. tag harga baju anak yang dibeli last week...

5 favourite things in my room

  1. meja solek..
  2. segala macam bantal..
  3. almari baju...+ almari baju anak2...
  4. telekung dan sejadah...
  5. air-cond...ku lena tido bersama mu...

5 things I've always wanted to do

  1. nak pi makan Pizza dgn en suami..(en suami memang x leh nak msuk bendalah yang ada chesse nih) tekak jawa!!!
  2. nak sambung balik master yang terbengkalai...
  3. nak ada company sendiri...
  4. nak ber'make up' bagai...jeles tengok diorg yg pandai bermake up...
  5. nak ada banyak duit dlm bank... aku KAYAAAA...

5 things I'm currently into

  1. makan lunch dengan en suami
  2. online shopper...
  3. tengah berlapar nih... (tunggu en suami pulang solat jumaat)
  4. tengah pujuk en suami beli kete baru..
  5. tengah pujuk bersungguh2 en suami pindah umah sendiri...

5 people to tag

  1. et
  2. sis ct
  3. shay
  4. sis naz
  5. yatie
silakan menjawab... (",)

2 ulasan:

Hayatie berkata...

wah2..TAGing Weeks ni..hihi!

naz ilyn berkata...

sha... akak dah buatlah tag tu... kalau nak tengok bolehlah selongkar kat posting yang lepas... terima kasih.