Khamis, Mac 19

lagi tag dari myfara...bagus, mcmtau2 jek aku ni tengah kelapangan sangat...so jom...
  • Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
  • blog aku nih dinamakan sesuciqasehabadi.blogspot sebab ape?...sebab nama anak2 aku start dari Qaseh, sesuciabadi tu..saje jek wat penambahan dan penyedap..boleh gitu?
  • Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
  • http://www.sesuciqasehabadi.blogspot.com/ idea timbulnya sebab name anak-anak aku Qaseh Dhia Faqihah dan Qaseh Zahrah Zafirah...
  • Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
  • Method?...pasal anak2..pasal kerje..pasal rakan-rakan..pasal isu semasa..pasal environment sekeliling aku...semua cerita ada lah...
  • Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
  • setakat nih, x pernah lagi laaa..seronok berblogging nih...
  • Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
  • Fara?..best..banyak tag aku dpt dari dia...tq fara..hehehe..then ada juga citer2 pasal anak2..
  • Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
  • sape eik?...sesape jek laaa...

3 ulasan:

my qaseh berkata...

Hye..Salam pkenalan to u Qaseh..tq sudi komen d blog sya..Nama ank kita sma kan start wth Qaseh..luv ths name very much..hrap jd my followers yea..i'm also ur follower too..tq

PuteriSatu berkata...

salam kenal dari akak n family....

Akak dah lama terpikat dengan nama Qaseh ni...insyaallah next kids la kot kan...hiks...

echah_syed berkata...

anak2 combi letak nick QASEH utk nama kontek dlm hset dorang.. :)

utk combi >> QASEH mama

utk abah >> QASEH abah

cute la ekk :)