Khamis, Februari 12

Jusco Taman Universiti

Hmmm..semalam aku telah dipelawa oleh en suami untuk makan di Johnny's Restaurant kt Jusco Tmn U..nyum-nyum..memang favourite kitorg makan kat sini..steam boat dia memang sedap..tapi semalam x der mood nak makan steam boot just order side menu jek..


* Thai Chicken Rice...sedap.. yang dioder oleh en suami


*ni Prawn Fried Rice..sedap juga..dioder oler aku..


*ice cream water melon yg dioder oleh Kak Long


*bergambo sebelum makan sampai..heheh

Aku rasa, dalam minggu nih dekat 3 kali kitog pegi Jusco Tmn U nih..act bukan nak bershopping ker ape..tapi just nak jalan2 nak nak bwa si Kak Long pi main taman permainan kat sane..sejuk skit..heheh..lepas makan, kitrg pi le jalan2 tengok mane yg berkenan..dan lastly dapat juga aku belikan anak-anak baju (memang x sah kalau x beli baju anak-anak walaupun pocket kempis)..
Sebelum balik umah, singgah sat kat my News..tup2 si Kak Long yang beli majalah..heheh.. nak tau majalah aper?..hahah.. x sangka aku anak aku beli majalah...hehe.. tapi dia beli sebab ada gambo Upin dan Ipin...nak tak nak kena beli gak...



Hish..sampai jek rumah, tanpa menyalin baju tido..si kakak dah berlari2 masuk bilik dia..tengok ler tuh..bersepah2..sehari memang x leh kemas mainan dia..abis semua dia lambakkan..penat jek mama dia dok ngemas buku kat rak tuh..akhirnyer bersepah jua..x per laa..janji kakak long x kacau che'wawa...

3 ulasan:

naz ilyn berkata...

salam...

ya ampun bersepahnya... kalau akak memang dah fening fening lah...

sudah main kena kemas... kalau tak takde mainan... hihihi

.:chEyaNtie:. berkata...

amboi2 senang2 jusco dapat free iklan kikiki..

kak long..banyak nye mainan..mamanye kene rajin kemas, takut ader benda2 yg bahaya tersembunyik hehehhe

Qaseh berkata...

kak naz--> kak long dah kemas balik, x sampai 30 minit dah dtg balik wat sepah lagik...mama dia yg pening dan berleter jerk...

yant-->hehehe, tau tak per, mane x yant..balik larkin dapat mainan..atuk cu dia bg laa..atuk mak dia bg laa..balik uda dpt mainan dr pakcik2 dia..then..dah makin banyak mainan..suruh kongsi dgn adik x bagi..hish...