Sabtu, November 29

kerje....kerje..

hmmm...hari nih keje 1/2 day jek..so ari nih opis bukak pukul 9:30am then balik 1:30pm..Hari ni lagi la busan hidup aku..dok main game jek dari pagi sampai la balik kang...opis seperti biasa >>>>LENGGANG<<<< kalau nak diceritakan tentang opis aku nih, memang la besar, company Developer...tapi sekarang dah macam goyang skit dengan masalah kewangan dan masalah rumah2 yang x siap dibina..customer pulak datang bukan nak tau masalah company ape..yang diorg tau rumah siap...lain2 hal bukan masalah diorg..
Customer kat Pulai Jaya nih, macam2 ada...kalau ok, ok la sangat..siap ajak datang umah makan thari...kalau yang hampeh tuh, nak ajak makan?..perghh...lagi di amuk satu opis lagi ada..siap hentak2 meja..baling2 kerusi...

*bile la company aku nak masuk tv nih... dengar2 Karam Singh Walliah nak dtg opis...wat rakaman...hahahahah...kalau ada, boleh ler aku inter frame....

7 ulasan:

.:chEyaNtie:. berkata...

weh sha,poblem aper kat pulai jaya tu?

MAZEMIE MAZ berkata...

Asklm,

Salam singgah.

biasalah.., kalau ekonomi tergugat, semua yg berkaitan dengan duit pasti akan tergugat.

Pyka berkata...

Ye ker sampai camtuh skali mslh com tu..nanti kalau karam singh dh confirm dtg update la yer.nak tgk gak die bg pantun ape..kehkehhke..

naz ilyn berkata...

Salam kenal...

iiisy...kalau karam singh walliah datang tentu ada berita hot...

p/s: takut ler kalau ada yang mengamuk cam tu...ni mesti ada ilmu menepis...hehehe

MAZEMIE MAZ berkata...

salam,

ekonomi sekarang makin mencabar dan tercabar... sampai bila agaknya?

Qaseh berkata...

kak lyn..bukan jek ada ilmu menepis, ilmu mengamuk pun dah di praktikan..heheh..

.:chEyaNtie:. berkata...

nape macam kenal jek nama mezemie maz ni?heheh